top of page

FAQ

 • Kan jeg købe produkterne online?
  Ja, det kan du. Fra og med 2020 grundet Covid-19 går vi både fysisk og online, så du har mulighed for at handle trygt og sikkert i denne tid. Betaling foregår online, men vær opmærksom på at der ikke er levering, hvilket betyder at du selv skal afhente det hos et af vores salgssteder.
 • Hvordan foregår bestillingen online?
  Hertil har vi lavet en side der hedder bestil online i vores hovedmenu. Her kan du læse alt om at bestille online og hvilke fordele det har. En kort introduktion: - Vælg dine farvoritprodukter og læg dem i kurven. - Tryk på kurven i højre hjørne når du er færdig og gå videre til kassen. - Følg de viste steps for gennemføring af betaling. - Efter betaling skal du udfylde en formular om hvor og hvornår du afhenter ordren, så vi kan klargøre den for dig. Husk at læse handelsbetingelser her på siden.
 • Kan man stadig handle fysisk på jeres salgssteder?
  Man kan stadig handle på vores fysiske salgssteder. Se vores lokationer og åbningstider på siden i hovedmenuen salgssteder.
 • Hvordan får jeg min gratis gave når jeg handler online?
  Når du handler online vil der være lidt fordele i 2021. Vi giver nemlig en gratis gave, hvis du handler over enten 500kr, 1000kr, 1500kr, 2000kr eller 3000kr. Det skal understreges. at du udelukkende kun får 1 gave på det beløb du har handlet for.
bottom of page